ZAKELIJK RIJDEN

Betaalbaar en goed voor uw groene imago

Wagenparkbeheer voor steden, gemeenten en bedrijven – positief voor milieubescherming, kostenefficiëntie en uw reputatie. Wij bieden elektrische scootermodellen aan met een actieradius van 50 tot 130 kilometer en snelheden van 25 en 45 km per uur. Op deze manier kunnen uw medewerkers snel en goedkoop de files ontlopen en zonder gedoe een parkeerplaats vinden. De elektrische scooters tot 3000 watt zijn verkrijgbaar in moderne kleuren zoals mint, rood, zwart, wit en grijs. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid de scooters te leveren in uw eigen bedrijfskleuren en logo.

Voor de elektrische scooters zijn zakelijk leuke subsidies mogelijk. Zoals de MIA en de Vamil of KIA.

MIA en Vamil
Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op. Lees meer over de MIA en Vamil.

KIA
Wanneer u in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, zoals onze scooters, kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Lees meer over de KIA.